slogan
  • -
  • nl

Call us

Welkom bij huifwagen tochten Tr3s Criollo's

Huifkar tochten voor al uw feesten.

Zin in een uitstap of feest met paard en koets?

Tr3s Criollo's biedt u en uw gezelschap de mogelijkheid aan om met een recente en comfortabele huifkar er een leuke dag van te maken.
Onder het motto: samen uit, samen thuis!

Wij organiseren huifwagentochten over gans België voor volgende gelegenheden: vrijgezellen- en trouwfeest, jubileum, huwelijk-ceremonie; communie- of lentefeest, familie-uitstap; pensioensviering; kroegentocht; verjaardag; bedrijfsincentives; schoolactiviteit; shuttledienst….

In uw eigen streek of op verplaatsing met een huifkar gezellige plaatsjes aandoen, pittoreske dorpjes passeren met eventueel een tussenstop aan een leuk cafeetje, tearoom, restaurant, … alles is mogelijk in een huifwagentocht.
Vraag meer info

Huifwagen te huur voor al uw feesten.

Onze huifwagens bieden plaats aan 20 personen. Als optie kunnen er 2 kleine bankjes bijgeplaatst worden voor het vervoer van enkele kleuters.
Er kunnen ook oprijplaten voor rolstoelgebruikers voorzien worden. Gelieve dit mee te delen bij reservering.
Bij koude dagen zorgen wij voor dekentjes of voor een verwarmde huif of kunt u zich alvast opwarmen door gezellig samen mee te zingen met de muziek.

Waagt u zich liever aan een sportieve koetsenrit (max. 5 pers. per koets) door land-, bos- en veldwegen dan kunnen wij dit tevens voor u regelen.

U kan ons boeken voor een halve of volle dag.

Een tof idee voor heel wat gelegenheden en geschikt voor jong en oud!

Huifwagen tochten Tr3s Criollo's
Huur een huifwagen voor al uw feesten! Zowel voor een uitstap met paard en koets of een fantastisch feest, wij komen naar u toe!
edit afsluiten